هزینه جراحی واریس با لیزر، بحثی است که ابتدا نیاز به شناخت این بیماری، روش های درمان آن و بعد مطالعه تخصصی روش درمان واریس با لیزر، دارد، چیزی که ما در دو مقاله قبل یعنی: “۱- درمان واریس پا با لیزر” و “۲- درمان واریس پا با لیزر به چه صورت است؟” به آن پرداختیم، در هرصورت اگر هنوز مقالات قبل را مطالعه نکرده اید ، لازم است تا با سرفصل ها و مباحثی که در این دو مقاله مطرح شده است، آشنا شوید، ما در دو مقاله قبل، در رابطه با واریس، عوامل مؤثر در بروز آن، راه های تشخیص و درمان واریس، لیزر و کاربرد آن در پزشکی و بعد درمان واریس با لیزر صحبت کردیم.
مسئله ایی که چندین بار در طول مقالات قبل به آن اشاره کردیم پایین بودن هزینه جراحی واریس با لیزر بود، اما در این مقاله قصد داریم بعد از معرفی کلی روش درمان اسکلروتراپی، یک مرور کلی بر اینکه هزینه اسکلروتراپی چقدر است و همینطور هزینه جراحی واریس با لیزر داشته باشیم و سپس به بررسی کلی عوارض عمل جراحی واریس پا، بپردازیم.
اسکلروتراپی را در یک تعریف مختصر می توان تزریق برای درمان عروق واریسی، قلمداد کرد. روش درمان ایکلروتراپی به این صورت است که پزشک با تزریق یک ماده دارویی به داخل عروق (رگ های) واریسی موجود در ساق و ران پا، آن ها را مسدود کرده و عوارض واریسی آن ها را حذف می کند.
ماده دارویی مورد استفاده در اسکلروتراپی، اسکلروزانت نام دارد که با آسیب زدن به جداره های عروق واریسی و عنکبوتی، آن ها را مسدود می کندو کم کم با گذشت زمان ، بدن به این مواد تزریق شده درون رگ ها، واکنش نشان داده، رگ های واریسی محو و حذف خواهند شد.
روش درمان واریس از طریق اسکلروتراپی، از حدود سال ۱۹۳۰ تا کنون، سال های سال است که مورد استفاده قرار می گیرد.
در حال حاضر، مواد مورد استفاده در اسکلروتراپی، سدیم تترا دسیل سولفات و پولیدوکانول هستند که با توجه به اندازه رگ ها و نوع آن ها، در غلظت های مختلفی برای تزریق و درمان واریس، توسط پزشک متخصص به کار گرفته می شوند.
این روش به جز واریس پا برای درمان عروق در قسمت های دیگر بدن هم مورد استفاده قرار می گیرند، برای مثال در عروق کنار بینی، عروق صورت و پشت دست.
در روش درمانی اسکلروتراپی نیازی به بیهوشی و یا حتی بی حسی موضعی بیمار نمی باشد. رگ ها در اسکلروتراپی، تحت تأثیر التهاب ایجاد شده، فیبروز و نهایتا خشک می شوند.
شاید بعد از آشنایی با روش های درمان واریس، مثلا همین روش اسکلروتراپی، از خودتان بپرسید که: هزینه اسکلروتراپی چقدر است؟ سؤالی که ما به آن پاسخ می دهیم….
از آن جایی که اسکلروتراپی یک روش درمانی زیبایی به حساب می آید، شامل بیمه های درمانی نمی شود. هزینه این روش بسته به غلظت و نوع مواد مورد استفاده، تعداد جلسات مورد نیاز برای درمان و تعداد عروق متفاوت خواهد بود.
نوع درمان، حساسیت رگ ها، تعداد عروق و برخی عوامل دیگر، در تعیین تعداد جلسات درمان اثر گذار خواهند بود، بنابراین تعداد جلسات درمان به روش اسکلرو تراپی، برای تمام بیماران یکسان نخواهد.
اما مشاورین مرکز واریس طی یک جلسه مشاوره، تمام موارد را برای شما بررسی کرده و تعداد جلسات مورد نیاز برای درمان شما را تعیین خواهند کرد. اما به طور معمول برای درمان کامل و محو شدن رگ های واریسی، به حداقل ۲ الی ۴ جلسه اسکلروتراپی نیاز است. لازم به ذکر است که فاصله بین جلسات درمان واریس از طریق اسکلروتراپی، معمولا بین ۴ الی ۶ هفته خواهند بود.
اما اگر بخواهید قبل از انجام عمل از میانگین هزینه های معمول در هر جلسه اسکلروتراپی باخبر شده و با یک حساب سرانگشتی بفهمید که هزینه اسکلروتراپی چقدر است، بهتر است تا با مشاورین مرکز واریس شیراز صحبت کنید که از طریق سایت دکتر هنرور به آدرس www. shirazvarice.com می توانید به اطلاعات آن ها دسترسی داشته باشید.
شاید بتوان گفت که هزینه جراحی واریس با لیزر، در میان تمامی روش های دیگر درمان واریس، کمترین هزینه و عوارض را به دنبال داشته باشند.
از آنجایی که روش درمان واریس از طریق لیزر، به طور سر پایی انجام می شود، هزینه هایی مانند هزینه اتاق عمل و هزینه یک شب بستری شدن در بیمارستان حذف شده و باعث کاهش چشمگیر هزینه های درمان در این روش می شود. به طوریکه برآورد نهایی هزینه جراحی واریس با لیزر، تنها با نیمی از هزینه درمان واریس با جراحی، برابر خواهد بود! یعنی یک روش درمانی موفق تر، با عوارض کمتر، نیاز به مراقبت های کمتر و با هزینه نصف روش های پر درد سر دیگر!
از طرف دیگر، درمان واریس با لیزر ، یک عمل درمانی محسوب شده و بنابراین شامل بیمه های درمانی هم می شود!
عمل جراحی واریس پا از طریق برداشتن رگ، در دسته عمل های کم خطر قرار می گیرد، با اینحال در مقابل در میان روش های درمان واریس مخاطب چندانی ندارد. چرا که هر عمل جراحی شامل عوارضی می شود که ممکن است کم یا زیاد ، کوتاه مدت و یا با ماندگاری بیشتری باشد!
در هر صورت ما در پایان این مقاله، عوارض عمل جراحی واریس پا را نام برده ایم تا با آن ها آشنا شوید: